Hier zullen we u op de hoogte van leuke Nieuwtjes en evt Chihuahua activiteiten!

Vast bericht!!
Informatie over de L4 enting...

https://www.hondenvaccinatieinfo.nl/belangrijke-info-vaccinatie-weil


08-01-2021
Vandaag de echo van onze Woezel en James gehad, en we zijn super blij te kunnen melden dat het gelukt is, we kijken hier enorm naar uit.


18-10-2020
Vandaag kwam er een droom uit voor mij we hebben een geweldig reutje opgehaald bij Desiree Siemons van "Desies Dreamz"
Toen ze werden geboren vond ik de pupjes al mooi want chocola uit deze combinatie had ik nooit verwacht en die koppies zo knap...enkele weken later zag ik weer foto's voorbij komen en een reu die ik zag.... jee ik vond hem geweldig, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en zijn fokker gemaild, precies die reu was als enigste nog over omdat ze hem zelf wilde houden, maar ze twijfelde ook omdat hij verwant is aan al haar teefjes, dus ja ze kon er niks mee qua inzetten na een paar dagen kreeg ik een bericht dat ik hem mocht overnemen jee wat was ik blij. We zijn dat weekend gelijk gaan kijken en in het echt is hij nog zoveel mooier hij was toen 7 weekjes, dus nog 2 weekjes moesten we wachten dat kwam perfect uit omdat we thuis aan het klussen waren. 
Maar vandaag hebben we hem gehaald en eenmaal thuis was hij binnen 5 minuutjes gewend aan onze lieve roedel die hem geweldig hebben ontvangen heart Ik ben wat dat betreft zo trots op mijn roedel!!
We zijn nu al enorm verliefd op hem en willen Desiree enorm bedanken dat we hem mochten toevoegen aan onze roedel.
Crazy In Love Secret Of Angels
x
Dream Girl Desies Dreamz


25-08-2020
Vandaag zijn we met onze Reu Like A Boss Vinnie Me Milagro & ons meisje Winning Ticket Clear My Angels "Sterre" naar Sleewijk geweest voor de officiele patella test, elke keer is het weer zenuwslopend al doe je nog zo je best het kan alsnog soms gebeuren. Maar uiteraard willen we alleen maar doorgaan met hondjes die geschikt zijn en wat waren we enorm blij toen we te horen kregen dat beide hondjes geheel patella vrij waren!
Vinnie is hier geboren vorig jaar, en Sterre hebben we van de kennel Clear My Angels uit Nijmegen, we zijn hun enorm dankbaar voor deze mooie dame in ons roedeltje het is echt op alle vlakken een enorme aanwinst.

28-05-2020
Super leuk we zijn een periode geleden geintervieuwd door M&MD
Ze vroegen informatie over ons geweldige ras De Chihuahua en hoe het hier ging, uiteindelijk hebben ze een paar pagina's geschreven over onze kennel Me Milagro en dit ras. Het is een leuk stuk geworden!
26-05-2020
Deze dag zijn we naar Anicura Rijswijk gegaan naar Erik Wouters voor een officiele patella test met onze Sun Kissed Jinga
Me Milagro, gelukkig was ook zij weer helemaal goed alles zat goed vast ze was dus patella vrij 0/0
We zijn weer super blij met deze mooie uitslag!30-03-20
Onze Harley was de 25 e jarig vaak probeer ik dan gelijk de patella test te doen omdat het veel spanning geeft... er hangt veel van af, en dan kan je het maar gehad hebben. Onze eerste afspraak hadden we gemaakt in Sleeuwijk en helaas door het Corona gebeuren werden we afgebeld ( Heel begrijpelijk) het is een mega kliniek en risico gebied! Toen hebben we gebeld naar een kleinere kliniek en met veel aanpassingen werd daar nog gewoon getest.
Vandaag zijn we geweest om half 11 en gelukkig hebben we er weer een mooie reu bij die geheel vrij is 0/0 super trots!!20-02-20

Deze dag hebben we onze kennel kunnen uitbreiden met een heel mooi blond meisje uit 2018, we kregen haar aangeboden via een lieve collega fokker, die we enorm dankbaar zijn voor dit aanbod want het is een geweldig meisje, door haar leeftijd weet je al dat alles klopt ze heeft al gewisseld haar tanden staan goed en ze is al patella getest en vrij. Dit meisje kon ik toevallig al vanaf pup van mijn eigen trainingen en kon dus ook haar karakter al ik hoefde dus niet lang na te denken...hier een kleine hint.
Ze komt bij teefjes te staan.


15-02-2020

Heb ik de cursus "Dierentolk" afgerond bij Monique van der Drift in Wilnis.
Het was een cursus van 6 weken, met een mega leuke groep het was enorm leerzaam en een hele mooie aanvulling op mijn andere diploma's rondom het gedrag van de hond die ik al een aantal jaren heb.
De lessen werden op een super leuke manier gegeven door Monique...een echte aanrader dus!
13-02-2020

Zijn wij met onze Penny naar Sleeuwijk geweest voor de officiele patella test, en zij was vrij 0/0 beter kan het dus niet, we zijn super blij dat we deze mooie dame met de tijd kunnen gaan inzetten voor onze kennel.


11-01-2020


Start ik nog een leuke cursus als aanvulling op mijn andere diploma's, ik ga er een cursus dierentolk bij doen, het lijkt me enorm leuk en ik heb er nu de tijd weer een beetje voor om iets erbij te gaan doen. Ik hou niet van stilzitten en wil me graag blijven inzetten om hondjes en baasjes weer een goed team te maken.
Kleine uitleg wat het allemaal inhoud!

De term “dierentolk” wordt steeds vaker gehoord. Dierentolken werken via telepathie. Telepathie is het overbrengen en opvangen van gedachten en informatie. Dit kan je met mensen, maar ook met dieren doen. Er kunnen over en weer gedachten, woorden, gevoelens en beelden doorgegeven worden. Zo’n contact kan over allerlei onderwerpen gaan: hoe het dier zich voelt, waarom een dier eventueel niet meewerkt, onzindelijk is of niet meer levenslustig, angsten of pijn heeft, wat hij of zij bij een vorige eigenaar heeft meegemaakt, als voorbereiding op bijv een operatie, verhuizing of vakantie van de familie, waarom het dier moeilijk omgaat met mensen, andere dieren of gebeurtenissen, enz. Ook met overleden dieren is telepathisch contact mogelijk. Door telepathisch contact met dieren kan er een extra dimensie gegeven worden aan de relatie tussen jou en het dier.12-12-2019

Hadden we een afspraak in Hilversum bij het mediapark, ze zochten een hondje die op schoot kon voor opnames bij een kinderprogramma op zapp. Ik had voor de zekerheid 3 hondjes meegenomen zodat het zeker zou slagen Chico me oudere reu, Penny een jong maar heel rustig teefje en dan 1 van de jongste pupjes Vinnie. Er zijn er 2 gebruikt terwijl er 1 de bedoeling was maar ze vonden het zo leuk, en 2 in een lichte kleur dat was perfect.
Het word in januri uitgezonden, wanneer ik de datum heb zal ik het plaatsen.11-12-2019

Op deze dag hadden wij een afspraak voor onze reu Dancing Master Imhotep ( Stormy) voor een patella test in Sleeuwijk.
Het is altijd weer enorm spannend omdat het een teleurstelling is als de knietjes niet goed zijn en je niet verder kan gaan met een hondje waar je wel heel graag mee verder zou gaan.
Gelukkig was onze grote liefde patella vrij 0/0 de beste score die je kan hebben, de orthopeed stond verbaasd over hoe sterk het erin zat, dat was mooi om te horen!
Nu kunnen we verder met deze mooie geweldige maar vooral lieve jongen.

19-10-2019

Nog 1 nachtje slapen en dan kunnen we morgen onze nieuwe aanwinst ophalen, we wisten het al even maar met pupjes is het toch altijd even afwachten.
We zijn enorm blij en dankbaar dat we deze kans krijgen van Petra & Rachel Rengers van de kennel Clear My Angels, om deze mooie reu te kunnen kopen uit deze geweldige lijnen. Een lijn waar ze van moederskant al jaren ervaring mee hebben in de goede zin, en de papa is een lucky treffer die hier tijdelijk is vanaf Italie vandaar dat we hier heel blij mee zijn.
Hier is onze nieuwe aanwints "Kill Your Enemies Clear My Angels" ( Boef)

Pappa; BIS, JCH Misty Meadow’s Mad About You

X
Mamma; Blue surprise Clear My Angels 

Kill Your Enemies Clear My Angels ( Boef)10-11-2019

Zet deze datum in Uw agenda voor de leukste dag, de kampioensclubmatch van de Nederlandse Chihuahuaclub, ook als toeschouwer bent U van harte welkom!
Deze dag is voor zowel leden als niet leden, de honden moeten wel in het bezit zijn van een stamboom.Gewoon leuk nieuws over 1 van onze hondjes zij was verhuisd als huishondje, maar helaas klikte het daar niet met het hondje van die mensen. Erna is zij naar Astrid en Bo gegaan die wilden wel eens gaan showen met haar en zie hieronder inmiddels het resultaat. Dit is altijd super leuk om te zien!
Blossom is een dochter uit de zus van onze Chico.


C.I.B CH, Multi CH Blossom In A Summer Haze Me Milagro "Blossom"
Breeder: Anita van den Broek
Owner: Astrid de Bruijne
Handler: Bo de Bruijne
(Handlingteam; Bo's Dream Team)27-04-2019


Is onze super lieve Ida verhuist terug naar haar fokker, wij hebben hier al veel geshowd met haar met veel plezier en zij zal daar verder gaan showen in meerdere landen, iets waar Ida gewoon echt super geschikt voor is en mega veel plezier in heeft, we zullen haar hier enorm missen ze was een enorme aanwinst in ons gezin en roedel!!
Voor Ida komt "Blackrottmar Penny" hier wonen en we hopen met haar net zo veel plezier te beleven als met ida.


Ned Jeugdkampioen "2019" Blackrottmar Ida
5x 1 Veelbelovend jongste pup
6x 1 Veelbelovend puppyklas
2x Best of breed baby waarvan (Benelux Winner Best minor Baby"2018")
5x Best of breed puppy waarvan (Best puppy World Dog show "2018")
NCC Jonge hondendag, Beste pup, BOB, en Beste teef van de dag
Hondenshow Eindhoven BOB en beste teef van de dag
3 JCAC (Nederland) Jeugdkampioen"2019"
2 CAC Nederland en 1 RCAC
2 x JCAC (Belgie)
Belgian Junior Winner "2018"
Benelux Jeugdwinner "2019"
Crufts Kwalificatie"2020"
Fokker :Marina Plotnikova
Vader :  JCH, Grand JCH, CH,BIG,BIS Torre Del Pilar Attila 
Moeder : JCH, CH Sonia Fabulous Star Blackrottmar 
Geb.Datum 10-02-2018
Land van herkomst : Oekraine
Gebit 6x5 :schaargebit
Pl : 1

Dit mooie meisje is op 2 juni 2018 op mijn verjaardag aangekomen na een lange reis, ze was enorm goed verzorgt en deed het gelijk super goed toen ze aankwam, heel even keek ze waar ze was beland en het was gelijk prima, ik heb haar lekker gewassen en bij onze roedel gezet, 1 voor 1 vonden ze haar geweldig nu is Ida ook een enorm vrolijk blij meisje dus dat verliep soepel, Ida is een geweldige aanwinst voor onze roedel ze is ontzettend mooi en super sociaal ik hoop op een mooie toekomst met haar.23-04-2019
Soms ontkom je niet aan grote veranderingen in je kennel, ik heb mijn kennelregistratie al vanaf 2009 maar ervoor was ik al opgestart, je bouwt dan een roedel op waar je mee kan lezen en schrijven en waar je alles van weet wat ze vererven de karakters etc. Maar ook je roedel word ouder en gaat met pensioen je hebt als fokker uiteraard wat oudere hondjes die je houd en wat kinderen overgehouden maar ook die zijn alweer ouder geworden, dan is het tijd om weer verder op te bouwen voor de toekomst. 
Je schaft dan weer tussendoor wat hondjes aan om mee verder te gaan, en ook dat is geen zekerheid wij hebben het afgelopen 1,5 jaar zoveel pech gehad met uitgroeien van de nieuwe aangeschafte hondjes dat er veel zijn weg gevallen, omdat ze niet geschikt waren voor show en of in te zetten om mee verder te gaan, als je goede sterke lijnen wilt voortzetten moet je dus streng selecteren en testen, en eigenlijk moesten we dus weer opnieuw beginnen wat echt pijnlijk is want de hondjes zijn een onderdeel van je gezin, maar ik heb geen boerderij en dan moet je keuzes gaan maken die niet leuk zijn. 

Soms raak je daardoor even de weg kwijt na zoveel pech en denk je wil ik dit nog wel, maar ertegenover heeft dit ook zijn enorme mooie kanten waar we van genieten, ik heb veel leuke relaties opgebouwd ik kan bijna al mijn gefokte hondjes volgen, de moeders die genieten van hun mooie pupjes, en om niet te vergeten ik heb een aantal relaties opgebouwd met collega fokkers, en na deze grote tegenslagen van afgelopen 1,5 jaar staan er mij 4 super lieve fokkers bij die me erweer doorheen trekken mede door hun hulp komt er nu weer een periode dat ik meerdere kansen krijg.
2 fokkers in het buitenland, die me na alles tegemoet komen en me weer nieuwe kansen geven Rita Bognar en Nadia Bourji!
En dan hier in Nederland 2 in het bijzonder voor mij geweldige collega's, maar ook vrienden die zonder nadenken je weer verder helpen met je kennel, ik heb veel leuke contacten met fokkers gelukkig maar je moet elkaar ook wat gunnen en als je dat vind word je samen alleen maar sterker.
Er komen dus wat veranderingen en we kijken er enorm naar uit en wil de mensen die er voor me zijn bedanken dankzij hun kijk ik er toch weer anders tegenaan. 

Er komt voor mij 1 grote en een best pijnlijke verandering Blackrottmar Ida gaat terug naar haar fokker en gaat daar verder een carriere opbouwen, we hebben veel bereikt met haar in Nederland het is een geweldige hond van karakter en zo mooi, maar haar fokker ( Marina Plotnikova) gaat verder met haar in andere landen en ook dat is mooi. Voor Ida komt er weer iets terug vanaf 27 april komen er vanaf die fokker 2 hondjes naar mij toe waar wij een mooie toekomst mee hopen op te bouwen. 
( we hadden ook Kimbo het zwarte reutje wat niet achteraf niet goed uitgroeide vandaar 2) "Update" Helaas kwam 1 van de 2 hondjes aan met onderbeet. 

Dan komt er in mei nog een Chocolade langhaar meisje bij vanaf Nadia Bourji, die komt terug voor onze Happy die nu ook een prinsessen leven heeft als huishond, Nadia is ook een fokker waar ik al jaren goed mee ben.
En dan als laatste een gegund meisje vanaf een fokker in nederland, maar dat bewaren we nog even (inmiddels woont zij ook hier) ik ben er helemaal gelukkig mee wat een mooie aanbieding.
Dus er komen vrij snel wat nieuwe kansen bij waar we helemaal gelukkig mee zijn.


06-04-2019
Zal er in onze kennel een mooie uitbreiding komen van een geweldig reutje!
Hier alvast een klein stukje van hem. zodra hij er is zal ik foto's plaatsen en hem toevoegen aan reutjes.
Wij zijn verliefd en hopen op een mooie toekomst met hem.

Update; zijn roepnaam was Zsormy dat was lastig uistrpeken maar nu is het Stormy, het contact met de fokker is super goed verlopen, ook na de aanschaf van de hond, en dat is wel eens anders geweest alles wat ze vertelde was waar het is een geweldig mooi hondje en goed van bouw en een mooi gebit en gesloten fontanel. Zijn karakter is geweldig voor eigen mensen en honden alleen vreemde mensen en honden vind hij nu nog niks maar daar gaan we wat aan proberen te doen. Verder is het een schat van een hond en enorm mooi <319-01-2019
Is er een Balv geweest en is er een nieuw bestuur gekozen bij de Nederlandse Chihuahua Club.
Ook ik zal vanaf die datum mijn inzet gaan geven (als secretaris) om er een gezellige club van te maken die er is voor de leden en alles eromheen betreffende de Chihuahua.
We hebben nu een geweldig leuk bestuur van 5 mensen die het beste voor hebben met deze geweldige club van het ras de Chihuahua.
Bent U een liefhebber van dit ras, en nog geen lid kom er dan gezellig bij en mis niks van de clubbladen, informatie, adviezen, en uiteraard de leuke dagen die er worden georganiseerd!
Via deze link kunt U zich aanmelden..

Lid worden NCC


Beste leden van de Nederlandse Chihuahua Club,

Vandaag hebben we een succesvolle BALV gehad waar we een nieuw bestuur hebben gekozen. Het bestuur bestond eerst uit Alana Nobel, Diana de Caluwe, Desiree Siemons en Kristy Leest. In verband met het overlijden van onze voorzitter Diana de Caluwe en door het neerleggen van haar functie door Alana Nobel was de NCC genoodzaakt om een BALV uit te roepen om een nieuw bestuur te vormen. 
We hebben met een nette opkomst een nieuw bestuur gevormd en officieel afscheid van Alana genomen. Wij, het bestuur, bedanken Alana voor al haar werk die zij heeft verricht voor de NCC en hopen haar nog vaak te zien bij NCC Evenementen.
Het nieuwe bestuur is nu ingevuld door Kristy Leest, voorzitter, Anita van den Broek, secretaris, Desiree Siemons, penningmeester, Jenny van Breukelen bestuursfunctie & ledenadministratie en Yvonne Reijbroek bestuursfunctie & evenementen. 
Wij hopen hiermee de positieve trend voort te zetten en zien jullie graag bij de volgende NCC vergadering / evenement.
08-08-2018
Hondententoonstelling Rotterdam, vaak word er gezegd het is een naar of hard wereldje...maar ik denk maar zo je moet overal zelfs iets van maken
. Deze foto hieronder van meerdere fokkers/showmensen en de keurmeester en ringmedewerker bewijst dat we.l We hebben vaak enorm gezellige dagen onderling met onze honden, dus zo kan het ook.

Hondententoonstelling Rotterdam, Chihuahua

04-09-2018
We weten het al vanaf de WDS in amsterdam, maar onze kennel word uitgebreid met een geweldig reutje, een moeilijke kleur om te showen maar we gaan ervoor. Hij is sowieso een geweldige aanvulling voor mijn honden om mee verder te gaan. Dit reutje komt ook van de Blackrottmar kennel waar we onze geweldige Ida vandaan hebben, we hebben inmiddels een enorme leuke band opgebouwd met Marina, zij zelf is een FCI keurmeester en zag veel kwaliteiten in hem dus na overleg komt hij hierheen, ik was namelijk niet echt op zoek naar een pup en al helemaal geen reutjelaugh
Hij zal half Oktober komen omdat dan mijn Ida Blackrottmar naar polen gaat om te showen en vanaf daar gaat hij mee, we kijken er enorm naar uit.

Hieronder onze nieuwe aanwins; Blackrottmar Kimbo

Geboren 10-06-2018
14-08-2018
Vandaag is onze Inky Cover Girl Me Milagro 1 jaar geworden, en wat zijn we blij ze is vandaag ook officieel getest op patella luxatie en is geheel vrij 0/0 uiteraard zijn we hier super trots op!

15/09/2018
Een super leuke dag voor ALLE Chihuahua liefhebbers dus niet alleen voor leden!
Ik ben er ook met een behendigheid baan.

Via deze link meer informatie http://www.nederlandsechihuahuaclub.nl/1492-2/

 
27-04-2018
We weten het al een goed weekje maar begin mei krijgen we gezinsuitbreiding in onze kennel, we kregen een geweldig aanbod die we niet konden af slaan.

Princess Aurora Catch My Bliss <3 Ik kon haar zusjes al die ik helemaal geweldig vond en ook aurora is een droom van een hond
Ik ben Maycke echt super dankbaar voor deze kans!
Uit deze geweldige combinatie <3


INTERNATIONAL CHAMPION, NETHERLANDS CHAMPION, BELGIAN CHAMPION, GERMAN VDH CHAMPION, NETHERLANDS JUNIOR CHAMPION, VDH GERMAN JUNIOR CHAMPION, CROATIAN JUNIOR CHAMPION, BELGIUM JUNIOR CHAMPION, BUNDESSIEGER'16, BRABO JUNIOR WINNER'16, VDH- FRÜHJAHRS- JUGENDSIEGER’16, VDH- EUROPA JUGENDSIEGER'16, SAARLAND JUGENDSIEGER'16, BENELUX JUNIOR WINNER NL'16, BENELUX WINNER NL'16, CRUFTS QUALIFICATION'17, VDH- FRÜHJAHRSSIEGER'17, VDH- EUROPASIEGER'17, BENELUX WINNER NL'17, WINNER NL'17, BELGIAN WINNER'17, CRUFTS QUALIFICATION'18

14-04-2018
Zal onze mooie bruine bink Dolche Paese Theorem Fermat(Sem) voor voorlopig naat Zwitserland gaan, om daar verder te gaan met showen en kleinschalig zijn lijn verder uit te zetten, hij komt bij iemand met heel weinig hondjes en zal daar net zo verwend worden als hierheart we wisten dit al even maar wilden het pas bekend maken als het definitief was, uiteraard gaan we hem enorm missen maar in mijn kennel is inmiddels veel verwant aan Sem, en kunnen we zelf amper verder met hem omdat je ook niet alle lijnen zo op elkaar kunt zetten, dat is zonde van zijn kwaliteiten.
we hopen dat zijn kinderen hier zijn kwaliteit en gedrag gaan doorzetten in hun nageslacht.


Nederlands Jeugdkampioen "2016" Dolche Paese theorem Fermat (Sem)

Fokker :Nadia Bourji
Vader : Dolche Paese Brown Sugar
Moeder : Elvi Vei Eva Trufik
Geb.Datum : 18-08-2015
Land van herkomst : Rusland
Gebit :nu 6x6 schaar
PL : Vrij 0/0
heartheartheartheartheartheart
04-04-2018
Een geweldig nieuwtje Maycke Jonkergouw van kennel "Catch My Bliss" kwam met een geweldige vertederende foto van een mooi korthaar reutje die beschikbaar kwam heart ik was op slag verliefd, ik had haar gevraagd voor deze ronde om een langaar teefje en geen wit liever, alles draait dus om het is en wit en een reu en een korthaar....
Alles dus contra. Maar soms gebeurd dat en uiteindelijk een goede beslissing want hij is onverwant aan al mijn hondjes en hij komt uit lang x korthaar en er zit ook veel zwart in de lijnen, het is een heerlijk vrij en brutaal hondje en we hopen dan ook op enorm veel liefde en plezier met dit reutje uit geweldige lijnen, en natuurlijk hopen we dat hij ook het showen leuk gaat vinden en dat wij zijn fokker trots kunnen maken. Zodra hij er is komt hij op de pagina bij de reutjes erbij, we verwachten hem 27 april.


02-03-2018
Vandaag zijn we met onze Marimba Me Milagro naar de orthopeed geweest voor de patella test, en zij is vrij bevonden we zijn hier uiteraard enorm blij mee en hopen op een mooie toekomst met haar!
Dolche Paese Theorem Fermat x Mirai Me Milagro


20-01-2018
In een kennel heb je ook hondjes waarmee je soms eerder stopt, gewoon omdat je het genoeg vind voor hun op dat moment of doordat ze een keizersnede hadden etc, je zal wel moeten zorgen dat alles waar je mee bezig bent gezond is en een goed karakter heeft soms moet je hondjes uitsluiten van de fok waar je jouw hoop wel op had gevestigd, dat blijft soms best moeilijk maar het is de enige manier om het goed te doen, afgelopen jaar en aankomende periode gaan we er weer een paar missen of door ouderdom dat ik ze heb laten helpen of dat ik het genoeg vond of ze waren niet geschikt.
Vandaar dat er dan ook soms een pupje blijft wonen of dat je iets aanschaft vanaf buiten je eigen kennel, dat houden we hier ook bij!                                                                                    
10-11-2017
Vandaag zijn we met Angels Golden ticket Me Milagro patella wezen testen, volgens de officiele Meutstege manier
En zij is ook 0/0 we zijn enorm blij met deze uitslagheart1-10-2017  

Vandaag is onze reu Bandito De Petit Roi Mojito Nederlands Jeugdkampioen geworden, we zijn super trots op hem
Fokker Nicole Ritzerfeld 

18-05-2017

Vandaag de patella test gedaan met onze mooie reu Bandito De petit Roi Mojito
Je weet dat het moet en toch is het zenuwslopend elke keer weer, maar gelukkig onze Bandito slaagde met glans bij de orthopeed en 
hij is vrij 0/0 beter kan het dus niet
01-04-2017

Per deze datum gaan wij over naar Abbenes met de spullen van de winkel en voor trainingen, wij kijken hier enorm naar uit een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Wij krijgen de beschikking over een hal van 280 m2 waar we ook behendigheid kunnen gaan doen etc

Voor

Na

16-10-2016

Hadden we een hele spannende dag, we waren uitgenodigd voor een live uitzending van Shownieuws XL op SBS6...
doordat Paris Hilton een enorm klein pupje had aangeschaft, en daar was een enorme ophef over, en of ik iets meer uitleg kon geven erover,
ik en mijn dochter Nikita zijn er heen gegaan met onze hondjes Sem de langhaar en Bandito onze korthaar pup.
We hebben een enorme leuke dag gehad, en vanwege de drukte zaten we in een kamer met Sonja Silva, Frans Duijts
en heel even Frank Visser...het grootste deel waren we met Sonja en haar gezin en het was zo gezellig en relaxt, ze waren gek van de hondjes en daardoor was het ook veel leuker geworden dat lange wachten met best veel spanningen voor iedereen vooral voor mij.

 

10-10-2016
Zoals sommigen weten heb ik mijn diploma als kynologisch instructeur en probleembegeleiding hond, vanaf nu gaan we voorzichtig opstarten met puppycursus in Roelofarendsveen met kleine hondenrassen! heeft U interesse stuur mij een berichtje bellen mag uiteraard ook!


09-10-2016 
Op de kampioensclubmatch van de NCC is onze Dolche Paese Theorem Fermat (Sem) Jeugdkampioen geworden,
net geen 14 maanden dus een mooie prestatie, we zijn super trots op hem 11-09-2016
Is een Chihuahua FUN show dat is voor hondjes met en zonder stamboom..en zelfs een ring voor honden met foutjes
Die dag zal ik ook aanwezig zijn om de langhaar chihuahua's te keuren, dus heb je niks te doen kom gezellig langs die dag....
voor meer info zie 
https://www.facebook.com/events/456609717860645/


 25-8-2016
Is onze reu Dolche Paese Theorem Format getest op patella door een officeel aangesloten orthopeed,
en ook hij is vrij 0/0 nu hebben we 3 geweldige mooie reutjes vrij in onze kennel
 

10-07-2016 
Komt er een geweldig meisje hier wonen hou onze pagina in de gaten...

Wist u dat wij ook leuke ring/omgangstrainingen geven in onze winkel in roelofarendsveen ?
uiteraard doe ik dat niet zomaar, zie de pagina mijn diploma's 


04-11-2015
Begin December krijgen wij er een nieuw reutje bij om onze kennel te versterken, we zijn super blij met deze nieuwe man 
Dolche Paese Theorem Fermat

16-10-2015

Ben ik begonnen na mijn Ethologie ( gedrag hond ) te hebben gehaald, aan de vervolg cursus Kynologisch instructeur, daarna wil ik door als gedragstherapeut, ik volg mijn cursussen bij cursuscentrum Barneveld (quiebus ) ik hou jullie op de hoogte!14-10-2015
Werd er een leuk artikel geplaatst over onze winkel "Beverly Hills Chihuahuashop" in Roelofarendsveen

21-12-2014

Let op 21 December hebben wij koopzondag in onze winkel
Noordeinde 96 C Roelofarendsveen!

01-11-2014

Hebben wij onze winkel geopend in Roelofarendsveen voor kleine en middelgrote hondenrassen
Noordeinde 96 C, hondjes zijn uiteraard welkom15-09-2014

Onze chica is bevallen door middel van een keizersnede,het waren 3 pupjes maar helaas heeft 1 teefje het niet mogen halen
zij zat klem in het geboortekanaal,hiermee is onze reu Bound For Glory Me Milagro voor de 2 e keer pappa geworden21-07-2014
Afgelopen week zijn onze teefjes Milaja Kroha Jenny en Chica Fuerte Me Milagro succesvol gedekt
Over zo 3,5 a 4 weken zullen wij een echo doen met ze..15-06-2014
Onze Mi Chico me Milagro is 15-06 opnieuw pappa geworden van maar liefst 7 pupjes, helaas zijn er 2 overleden, maar nog 5 mooie pups over 4 teefjes en 1 reutje!
De geweldige mamma is Tessa van Chiwanda ( Angel)..Eigenaar Priscilla Kralt!
Het zijn echt enorm mooie pupjes

05-06-2014

Beide teefjes zijn in bleide verwachting!


05-06-2014
Staat onze afspraak gepland met Ultimate Dream Me Milagro (Snooki), ook hierna zullen wij gelijk alles bekend maken
beide dames zijn enorm spannend we kijken er ook erg naar uit.


02-06-2014
Hebben we echo met matroy gepland staan, daarna gelijk update op de website natuurlijk, enorm spannend!


28-05-2014
Hebben we eindelijk ons nieuwe reutje kunnen ophalen van Schiphol gefokt door Chihuahuakennel Dolche Pease (Rusland)
Het is een geweldig lief en vrolijk reutje we zijn heel erg blij met hem.

 

06-05-2014 
Ook onze geweldig mooie Ultimate Dream Me Milagro(Snooki) is vandaag gedekt voor de eerste keer, alles is heel soepel verlopen
8 Mei gaat ze nogmaals, en dan afwachten tot de echo zodra alles zeker is zal alles bekend worden gemaakt op de site!!


20-04-2014
Onze Dolche Paese Matreshka (Matroy) is loops geworden en is inmiddels gedekt, we hopen op geweldige pupjes
Matroy is een wat groter teefje, maar met een super mooi 6x6 schaars gebit, fontanel gesloten en Patella 0/0 kortom
een super gezond teefje we kijken hier erg naar uit!

12-12-2013

Is onze roedel uitgebreid met maar liefst 4 Chihuahua's
Jamaican Hot Chocolate me Milagro Vader: Int.Ch.Komel August Astor Moeder : Milaja Kroha Enessa is terug in onze kennel
Ultimate Glory's Blind man's Bluff Vader: GCH.Harger's Poker Face-L Moeder: Xeliantos Little Umka Fokker S. Schouten
Ultimate Glory's Follow The Queen Vader: GCH.Harger's Poker Face-L Moeder: Xeliantos Little Umka Fokker S. Schouten
Call Me Flame Andrea Gemini Vader: Assmin Air Pure Origin Moeder: CH.Kalinka as Sadake Fokker  A.Ondrisova  Slowakije


15-10-2013
Zijn we met Bound For Glory Me Milagro (Kooki) & Ultimate Dream Me Milagro, voor hun Patella test gegaan
We zijn dolblij dat ook deze 2 kanjers weer helemaal Patella vrij zijn verklaard 0/0

29-08-2013
Geheel onverwacht is er een nieuwe aanwinst bijgekomen we waren totaal niet op zoek en helemaal niet naar een reutje, maar
het was liefde op het eerste gezicht en we zijn dolblij met hem, hij komt uit mooie lijnen 

Kjade My Pride and Joy (Helmiaisen Charlie Parker x Gracy My Pride and Joy) x Unique of European Friendship (Bramvers Suddenly Chocolate x Ivory My Pride and Joy)
du
s een echte aanwinst voor het gezin en de kennel ...We willen herman Arling bedanken voor deze geweldige reu!
natuurlijk staat hij ook bij de pagina onze reutjes.
Dit was de foto dat ik al gelijk verkocht was Milo van ons staat helemaal rechts, in het midden zijn broertje en links zijn zusje het zijn echt alle 3 geweldige hondjes.25-08-2013

Hebben de pups van Komel August Astor x Milaja Kroha Inessa hun 1 e show gelopen in Rotterdam Ahoy
Beide werden ze 1 met een veelbelovend en het teefje werd ook nog eens beste baby van het ras, we zijn super trots
op onze kanjers!


05-08-2013
Zijn we met Chloe voor een echo geweest en zij is zwanger van maar liefst 5 of 6 pupjes, via de site en facebook kunt U alles weer volgen, we kijken er enorm naar uit via de link  geplande nestjes kunt U meer informatie vinden!

 15-07-2013
Zijn wij met Ultimate Glory's Rolls Royce & Dolche Paese Matreshka naar MCH geweest en zijn
Officieel Meutstege Patella getest beide teefjes zijn
Patella-Vrij Graad 0/0
We zijn hun fokkers dankbaar voor zulke mooie gezonde teefjes!04-07-2013
Zijn we met de pups van Tosha x Inessa naar Kim van Spanje dierenfotografie Chihuahua fotografie geweest in Den Haag
Ook daar zijn de foto's weer geweldig genomen de pups deden het echt geweldig, en Kim heeft veel geduld met de dieren dat scheelt ook enorm hiervan hebben wij al wat foto's ontvangen en die waren al zoveel belovend.
22-06-2013

Zijn we met de 2 nesten naar Aalsmeer  gegaan de fotostudio van By Myrna, een geweldige ervaring wat een mooie studio hebben zij ...we zijn reuze benieuwd naar de foto's natuurlijk maar dat duurt nog even!

22-05-2013

Hebben we onze meisjes van Milaja Kroha opgehaald van schiphol,was een erg spannende ervaring, de roedel nam ze geweldig op dus dat is geweldig verlopen foto's plaatsen we bij onze teefjes.


06-05-2013 is
Chica bevallen van 3 mooie teefjes, we zijn zo trots met de 2 nestjes ze zijn echt mooier dan ik had mogen wensen!


21-04-2013 is
Milaja Kroha Enessa bevallen, we zijn zeer trots op ons geweldige nestje ..

09-04-2013
Hebben wij met Chica een afspraak bij radioloog Warmerdam...we hopen natuurlijk ook dat onze Chica drachtig is
en we de 3 e generatie Me Milagro uit deze lijn krijgen, qua karakter en uiterlijk ben ik zelf helemaal verlieft op deze lijn de karakters komen steeds terug zo ook de mooie uitstralingen en gezondheid en daar gaan we voor!

21-03-2013 
Vandaag hadden we een afspraak voor een echo met onze Enessa...een droom is werkelijkheid geworden ze is zwanger
van maarliefst 6 pupjes, nu op naar een goede bevalling en mooie gezonde pupjes

05-03-2013 
Chica Fuerte me Milago is vandaag gedekt door Little Striders Romano..we gaan duimen voor mooie gezonde pups

20-02-2013 
Milaja Kroha Enessa is vandaag gedekt door CH. Komel August Astor het was een zeer geslaagde dekking dus op naar de echo