Update 14-02-2021

Onze Snow Queen (Witje) is zichtbaar drachtig ze word al lekker opstandig naar de andere in de roedel en ligt graag op lekkere dikke kussens, volgens mij denkt ze dat ze het al zwaar heeft maar is echt niet enorm dik dus dat valt echt wel mee laugh
Haar pupjes verwachten we zo rond 12 maart


Update 12-12-2021
 
Ook onze Snow Queen is succesvol gedekt door onze eigen reu Dancing Master Imhotep op 10 en 12 januari, ze was al vrij vroeg klaar ervoor meestal ga je uit van dag 10 en 12 maar als je goed oplet verschilt het enorm per teef.
Zij heeft 1 nestje gehad zo 1,5 jaargeleden en had 2 hele mooie reutjes waaronder onze eigen Vinnie die hier is blijven wonen,we zijn super tevreden met deze mooie reu op alle vlakken en hopen dan ook dat dit nest weer net zo gezond, mooi en geweldig van karakter gaat worden als haar vorige nestje.
Dit worden op zeker allemaal langharige pupjes!


 

Update 03-12-2021
 
Gister is ook ons witte langhaar teefje Snow Queen loops geworden, deze mooie dame gaan we deze keer wel laten dekken want die is al een keer overgeslagen. We hebben nu een pauze van een half jaar gehad, als deze dames bevallen, dus dat komt mooi uit want de pupjes die we hebben aangehouden zijn dan alweer lekker aan het meedraaien in de roedel en zijn al goed op weg met alles. Het gaat dus weer een spannende periode worden. En het is ook fijn om weer mensen verder te helpen die al weer een poosje op de wachtlijst staan met serieuze interesse.
 
 


Bent U op zoek naar een pupje uit verantwoorde combinaties en met zorg groot gebracht, laat U dan op de wachtlijst zetten, soms gaat het best snel!

Gediplomeerd Chihuahua fokker